Doorgaan naar inhoud
DE NIEUWE UEFA-WEDSTRIJDTENUES ZIJN VOOR HET EERST TE ZIEN IN ISTANBUL VOOR DE FINALE VAN DE CHAMPIONS LEAGUE

DE NIEUWE UEFA-WEDSTRIJDTENUES ZIJN VOOR HET EERST TE ZIEN IN ISTANBUL VOOR DE FINALE VAN DE CHAMPIONS LEAGUE

De nieuwe UEFA wedstrijdtenues, ontworpen en gemaakt door Macron, de "Official UEFA Referee Match Kit Supplier", zullen voor het eerst te zien zijn tijdens de langverwachte UEFA Champions League finale tussen Manchester City en Inter op zaterdag 10 juni in het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul.

Het Macron Hero-logo, dat sinds 2019 op de shirts van wedstrijdofficials in het mannen- en vrouwenvoetbal van de UEFA staat, zal dus een belangrijke rol spelen in de meest prestigieuze wedstrijd van Europa, samen met de teams van Pep Guardiola en Simone Inzaghi. Het nieuwe tenue zal worden geleverd aan alle scheidsrechtersteams in officiële UEFA-wedstrijden voor de tweejarige periode van 2023-25, te beginnen in de beginfase van de Europese clubcompetities van volgend seizoen.

Net als de vorige UEFA-scheidsrechtersuit is de nieuwe gemaakt van Eco Softlock, een polyester stof die volledig is gemaakt van gerecycled plastic. Samen met de uitstekende kwaliteit en high-tech materialen, zorgt de nieuwe kit voor ongeëvenaard comfort en praktisch gemak ter ondersteuning van de uiterst belangrijke rol die scheidsrechters en hun ondersteunende officials spelen. Het draagt ook een duidelijke boodschap uit van duurzaamheid en respect voor het milieu.

Het nieuwe shirt is verkrijgbaar in vier verschillende kleurvarianten: zwart, fluogeel, fluoblauw en de nieuwe fluorode versie, die de UEFA-scheidsrechters in Istanbul zullen dragen. Het shirt heeft een gebreide ronde hals en praktische zakken met klittenbandsluiting aan de voorkant. Een puntmotief en het UEFA-logo zijn afwisselend in reliëf aangebracht op de voorkant en de mouwen. De Macron Hero staat rechts op de borst en op de schouders. Op de linkermouw is een patch aangebracht met het logo "UEFA FOUNDATION FOR CHILDREN".

De UEFA-scheidsrechtersuitrusting wordt gecompleteerd door shorts - zwart voor alle vier de kleurvarianten - met achterzakken met klittenbandsluiting. De sokken hebben dezelfde kleur als het shirt. De Slim Fit shirts zijn gemaakt van Eco Softlock stof met Eco Micromesh inzetstukken voor maximaal ademend vermogen.

"Nauwe samenwerking met de scheidsrechterssectie van de UEFA en positieve feedback van wedstrijdofficials hebben ons in staat gesteld om de prestaties van elke nieuwe outfit te verbeteren," legt Gianluca Pavanello, CEO van Macron, uit. "Scheidsrechters hebben zwaar werk te doen en hebben praktische, comfortabele kleding nodig om dat goed te kunnen doen. Wij bieden hen graag de allerbeste kwaliteit in combinatie met een elegant, stijlvol ontwerp met op maat gemaakte zakken."

Scheidsrechters.nl en Klaver Sport zijn trots om aan te kondigen dat ze als leverancier van het sportmerk Macron de officiële scheidsrechterskleding van de UEFA kunnen aanbieden.

Vorig artikel Doellijncamera's bewijzen hun waarde in Eredivisie

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken